Deze site maakt gebruik van: Cookies

 
 
 

Vitalife voedingssupplementen

 
 
Vitalife Amino 1900
Aminozuren van lactalbumine-hydrolisaat. L-Arginine en L-Ornitine staan in een verhouding van 2:1 voor een optimale spieropbouw. Bevat vrije vorm en peptidegebonden aminozuren. Amino 1900 is een goed produkt om Uw spiermassa te vergroten. Aanbevolen gebruik: Dagelijks 10 tot 15 tabletten innemen met water.
 

Bestel online

Bestel hier
Vitalife produkten
op de site van
drogisterij.net!

Vitalife
Amino 1900

 

 

Vitalife Creatine Monohydrate
Creatine Monohydrate van VitaLIFE is een 100% zuiver Creatine Monohydraat. Creatine is een lichaamseigen stof, die hoofdzakelijk in de spieren voorkomt. Het creatine-gehalte in de spiercellen bepaalt voor een belangrijk deel de duur waarmee je de spieren maximaal kunt belasten. Creatine dient voor de aanmaak van ATP (Adenosine Triphosphaat). Hoe hoger het creatine-gehalte in de spiercellen, des te meer ATP kan er aangemaakt worden. Dat betekent dus meer energie en meer kracht. Aanbevolen gebruik: 2 a 4 maal daags 1 theelepel (ca. 5 g) innemen met vloeistof. Voor een beter resultaat liever niet innemen met een maaltijd. Een regelmatig en consequent gebruik wordt aanbevolen
Bestel online

Bestel hier
Vitalife produkten
op de site van
drogisterij.net!

Vitalife
Creatine Monohydrate
 

 

Vitalife Super Fat Burners
Super Fat Burners bevorderen het vetverbrandingsproces en kunnen Uw cholesterolgehalte verlagen. Dit zorgvuldig uitgebalanceerd en samengesteld produkt kan U helpen het door U gewenste gewicht te houden en om droge spiermassa te verkrijgen. Aanbevolen gebruik: Bij elke maaltijd 1 2 tabletten innemen met water. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines.
Bestel online

Bestel hier
Vitalife produkten
op de site van
drogisterij.net!

Vitalife
Super Fat Burners

 

 
Start: september 2003 Laatst gewijzigd op: 20 september 2020