Deze site maakt gebruik van: Cookies

 
 
 

Mahjong boeken

 
 
Het groot Mahjong boek door Jelte Rep
geschiedenis, achtergronden en spelsoorten

Paperback | 192 Pagina's | Tirion Sport | 2002
ISBN: 9043903965
Klantenbeoordeling bol.com: uitstekend
Mening klant bol.com:
Eindelijk een mahjong boek.
Lange tijd een mahjong spel in de kast gehad, nooit goed geweten wat we ermee aan moesten. De ene vriend zei zus, de andere zei zo. Bij vrienden zagen we het Groot Mahjongboek liggen, en dat was precies wat we zochten: de spelregels staan er uitgebreid beschreven in, en ook alle mogelijke varianten. Nu nog een goede sint vinden en het mahjongg-spel kan weer uit de kast.
Mening klant bol.com:
Mahjongbijbel.
Wil je mahjong leren of veel meer over mahjong weten, dan is dit je kans. Dit boek over het Oosterse spel mahjong is zowel handboek als gids als naslagwerk als funfactory. Door zijn vele illustraties en alle pagina's in kleur ziet Het Groot Mahjong Boek er even aantrekkelijk uit als de prachtige gegraveerde stenen van mahjong.
Mening klant bol.com:

Geweldig!
Het is een fantastisch boek voor de beginnende en gevorderde Mahjong-verslaafden! En de wijze hoe de diverse spelen zijn uitgelegd is heel duidelijk. Eindelijk een overzichtelijk boek over dit geweldige spel!
  Bestel online

Bestel hier dit boek
op de site van
Bol.com!

Het groot Mahjong boek<br>Jelte Rep
Het groot Mahjong boek
Jelte Rep


 
   
Mah-Jong door Ursula Eschenbach
Paperback | Bzztoh | 1996
ISBN: 9062912494
Recensie:
Mah Jong is een eeuwenoud Chinees gezelschapsspel dat als doel heeft een zo hoog mogelijk aantal punten te behalen door bepaalde combinaties van 14 stenen te leggen. Het wordt gespeeld door 4 personen. Sinds 1925 zijn er officiŽle spelregels opgesteld: een combinatie van oude Chinese en nieuwe Amerikaanse spelmanieren. De spelregels worden aan de hand van situaties stap voor stap uitgelegd met op het eind een korte samenvatting van de basisregel. Het spel bevordert de concentratie en het kreatief denken. Het boekje bevat duidelijke zwart/wit foto's van de beschreven spelsituaties. Een handleiding die goed naast dit niet gemakkelijke spel gebruikt kan worden; ook de taktische tips en spelvariaties zijn het proberen waard.
(Biblion recensie, Lies Dijkstra-Kingma.)
  Bestel online

Bestel hier dit boek
op de site van
Bol.com!

Mah-Jong<br>Ursula Eschenbach
Mah-Jong
Ursula Eschenbach

 

 

 
Start: september 2003 Laatst gewijzigd op: 20 september 2020