Deze site maakt gebruik van: Cookies

 
 
 

Krachttrainings boeken

 
 
Krachttraining door F. Delavier
een anatomische benadering

Paperback | 144 Pagina's | Forte uitgevers B.V. | 2005
ISBN: 9058776034
Klantenbeoordeling bol.com: goed
Krachttraining op een anatomische manier benaderen is een hele goede zaak! Hierdoor kan je heel precies opzoeken hoe je een spiergroep het beste kan trainen. Ik heb er zelf heel erg veel aan gehad. Alle spiergroepen worden behandeld en elke mogelijke training is beschreven. Zeker een aanrader voor mensen die gerichter willen gaan trainen!
Klantenbeoordeling bol.com: uitstekend
Spieren in beeld tijdens actie!
Eindelijk eens een boek over krachttraining waarin je ook echt ziet waar je aan werkt ! Elke spier komt -tijdens actie aan diverse fitnessapparatuur - anatomisch duidelijk en zeer goed getekend en uitgebreid in beeld. Inspirerend en verhelderend.
Klantenbeoordeling bol.com: uitstekend
Voor iedereen die zich afvraagt welke spieren en spiergroepen er zijn, hoe ze precies lopen en hoe ze getraind kunnen worden. De tekeningen geven zeer duidelijk aan welke spieren gebruikt worden bij welke oefening. De oefeningen komen uit de krachtsportwereld en gaan uit van training met zowel losse gewichten als apparaten. Het boek is wat dit betreft zeer specifiek. Geen voedingsadviezen of specifieke uitleg voor bepaalde takken van sport.
Klantenbeoordeling bol.com: uitstekend
AANRADER!
Echt een heel goed boek. De illustraties zijn fantastisch en zeer duidelijk. De omschrijvingen en uitleg van de oefeningen zijn heel helder. De functie en de werking van (bijna) al onze spiergroepen komen aan de orde en hoe deze getraind kunnen worden. Ik heb (nog steeds) erg veel aan dit boek. Voor beginnend en gevorderd sporter, ongeacht welke sport beoefend wordt, zeker een aanrader!!
Klantenbeoordeling bol.com: uitstekend
Duidelijk
Het boek is goed geschreven en je hoeft er niet een voorkennis te hebben om het boek te kunnen lezen Alle spiergroepen en trainingsmethodes staan er duidelijk in omschreven.
Klantenbeoordeling bol.com: uitstekend
Waanzinnig.
Een prachtig boek waarin per spiergroep op zeer duidelijke wijze allerlei oefeningen en varianten worden afgebeeld. Vooral de tekeningen zijn erg mooi uitgevoerd. De oefeningen zijn per spiergroep ingedeeld. Een geweldig hulpmiddel voor het juist en effectief uitvoeren van de oefeningen. Dit boek is zijn geld meer dan waard.
  Bestel online
Bestel hier dit boek op de site van
Bol.com!

Krachttraining
Krachttraining
Frédéric Delavier

 
   
Complete workout krachttraining door D. Zittlau
Paperback | 112 Pagina's | Centrale Uitgeverij | 2003
Recensie:
De auteur is in Duitsland een erkend deskundige op het gebied van fitness en krachttraining. Hij geeft in beknopte vorm relevante informatie betreffende krachttraining en -voeding. De uitleg is erop gericht inzicht te geven in trainingsprikkels, spieropbouw, arbeid/rust, oefeningen, trainingsschema's, voeding, vitamines en drugs. De oefeningen en adviezen worden goed uitgelegd en met gekleurde foto's ondersteund, waarbij ook op aanwezige risico's wordt gewezen. Het uitgangspunt van de oefenprogramma's en voedingsadviezen is het verkrijgen van een gezond en mooi gespierd lichaam. Voor de vele sporters die om die reden aan krachttraining doen, wordt hier informatie gegeven die het inzicht in het hoe en waarom van een oefening zal verdiepen. In vergelijking met andere uitgaven betreffende dit onderwerp kan het boek als bescheiden in omvang maar met goed gefundeerde uitleg worden bestempeld.
(Biblion recensie, B.N. Swienink)
  Bestel online
Bestel hier dit boek op de site van
Bol.com!

Complete workout krachttraining
Complete workout krachttraining
Dieter Zittlau

 
   
De snelste workout voor thuis door M. Mejia, K. Garret & Lou Schuler
voor een optimale spiertraining en vetverbranding

Paperback | 384 Pagina's | Uitgeverij het Spectrum | 2004
ISBN: 9027497370
Beschrijving:
In de snelste workout voor thuis staan 400 oefeningen - van opdrukken, crunchen, tot jump-squats. De gids als je wilt werken aan spiertraining en vetverbranding in je eigen omgeving. Dit boek laat zien hoe je een trainingsprogramma kunt opstellen voor thuis, dat afgestemd is op je persoonlijke doelen, apparatuur en niveau.
Recensie:
'Er bestaat geen anatomische reden waarom een spier zich in een sportschool beter zou ontwikkelen dan thuis' zegt Lou Schuler, een van de auteurs van dit boek. Om die reden heeft hij samen met trainingsadviseur Michael Mejia een publicatie uitgebracht met 400 oefeningen voor thuis, van opdrukken en crunchen tot jump-squats. Dit boek moet het mogelijk maken trainingsprogramma's op te stellen voor thuis, die afgestemd zijn op persoonlijke doelen, apparatuur en niveau. Het boek bevat een goede uitleg van de spieren die getraind gaan worden, laat zien dat thuis met eenvoudige materialen veel te doen is, maar gaat er wel vanuit dat het boek gebruikt wordt door personen die voornemens zijn trainingstoestellen aan te schaffen. Het merendeel van de oefeningen wordt namelijk op de toestellen uitgevoerd. De uitleg is helder; bijna elke pagina is voorzien van duidelijke foto's in zwart-wit. De publicatie is aantrekkelijk vormgegeven. Beide auteurs zijn verbonden aan het maandblad 'Men's Health'.
(Biblion recensie, RvdD)
  Bestel online
Bestel hier dit boek op de site van
Bol.com!

De snelste workout voor thuis
De snelste workout voor thuis
Lou Schuler

 

 
Start: september 2003 Laatst gewijzigd op: 20 september 2020