Deze site maakt gebruik van: Cookies

 
 
 

 Boeken over Jiu Jitsu Do

 
 
Jiu Jitsu Do door Wim Boersma & Mario den Edel
Paperback | Uitgeverij Elmar | 1999
ISBN: 9038903545
Klantenbeoordeling bol.com: uitstekend
Recensie:
De ontwikkeling van het z.g. 'jiu jitsu do' is volop in beweging en de auteurs nemen een vooraanstaande plaats in in deze wereld van zelfverdediging. De vierde druk heeft een andere lay out, waardoor de teksten en de zwart-witte foto's en tekeningen duidelijker worden. Bij de trainingsschema's voor examens zijn de grondtechnieken toegevoegd. Er zijn nieuwe wedstrijdregels toegevoegd, zoals bij de z.g. 'duo games'. Bij de grondkata (voorgearrangeerde vormen) zijn de foto's vervangen door tekeningen. Er is een nieuw hoofdstuk dat het jeugd jiu jitsu behandelt. Op zeer verantwoorde wijze worden de technieken per leeftijdsgroep uitgelegd. Jiu jitsu do wordt overal in ons land beoefend en wint aan populariteit. Voor alle beoefenaren is dit boek een prima naslagwerk. Ook voor leraren een belangrijk boek. Er zijn nogal wat romanisatiefouten, zowel in de oude als in de nieuwe druk.
(Biblion recensie, J.H. Odinot.)
Mening klant bol.com: Uitmuntend.
Perfect boek. Voor zowel jiu jitsuka's met een kyu klasse of een dan graad als voor leraren is het een fantastisch boek.
Mening klant bol.com:
Een must voor elke serieuze vechtsport-beoefenaar.
Dit boek is een van de meest complete boeken op het gebied van het hedendaagse Jiu-Jitsu.De beide schrijvers staan garant voor een grote deskundigheid op het gebied van zelfverdediging en van het Jiu-Jitsu in het bijzonder.Wim Boersma (8e Dan Jiu-Jitsu) en Mario den Edel (7e Dan Jiu-Jitsu) zijn de grondleggers van een systeem dat momenteel de wereld aan het veroveren.Mario den Edel (Technisch Directeur van de JJIF) wordt zelfs uitgenodigd in Japan om het systeem, zoals dat in dit boek wordt voorgesteld, te onderwijzen.Het boek behandelt niet alleen de grondbeginselen van hun E-Bo-no-plan, maar tevens staan alle exameneisen van gele band tot 5e Dan Jiu-Jitsu in dit boek uitgelegd.Bovendien zijn er hoofdstukken over Jeugd-Jiu-Jitsu, wedstrijden, zelfverdediging voor vrouwen, enz. Kortom een uitstekend boek niet alleen voor de beginnende Jiu-Jitsu beoefenaar, maar een must voor elke doorgewinterde vechtsport-beoefenaar.
  Bestel online

Bestel hier dit boek
op de site van
Bol.com!

Jiu Jitsu Do<br>Wim Boersma
Jiu Jitsu Do
Wim Boersma
 

 

 
Start: september 2003 Laatst gewijzigd op: 20 september 2020